Hirdetés

A szerkesztő: Toldi Gergely (Gergő)

Adatlap

Magamról

Vegyipari szakosodásomat már a középiskolában megkezdtem. Négy évig a Petrik Lajos Vegyipari Szakközépiskolába jártam a világbanki vegyész képzésre. Érettségi után a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen tanultam tovább, ahol 2002 júniusban okleveles vegyészmérnökként végeztem. Az egyetem elvégzése óta folyamatosan a vegyiparban dolgozom. Fő szakterületeim a veszélyes áru szállítás, a katasztrófavédelem (un. Seveso szakterület), és a tűzvédelem, de foglalkoztam többek között védőeszközökkel, kémiai biztonsággal, polgári védelemmel is. Veszélyes áru szállítással 2004 óta foglalkozom, Veszélyes áru-/ADR-ügyintézői és veszélyes áru szállítási biztonsági tanácsadói (ADR, RID) végzettséggel is rendelkezem. 2013 júniusában tűzvédelmi szakmérnöki képesítést is szereztem. Munkám során számos szakterülettel és szakértővel ismerkedtem meg, folyamatosan és aktívan rész veszek szakmai fórumokon, eseményeken, igyekszem ismereteimet folyamatosan napra készen tartani. Munkámról, tevékenységemről, végzettségeimről részletek a honlapomon találhatóak: www.adr-tanacsadas.hu

Egyéb általam szerkesztett lap.hu oldalak

Meghatározás:

A veszélyes áru szállítás témakörrel foglalkozó oldalak gyűjteménye. Fő témakörök: ADR, RID, ADN, IATA, ICAO, IMDG, veszélyes áru szállítási biztonsági tanácsadók, termékek, cikkek stb.

A veszélyes áru szállítás témakörrel foglalkozó oldalak gyűjteménye. Fő témakörök: ADR, RID, ADN, IATA, ICAO, IMDG, veszélyes áru szállítási biztonsági tanácsadók, termékek, cikkek stb.

Szponzorált hirdetések

Hírlevél

Amennyiben úgy gondolja, hogy olyan, az oldal profiljába tartozó javaslata van, amellyel az oldal jelenlegi tartamán javítani lehet, kérjük jelezze a szerkesztőnek ezen a felületen keresztül. Kérjük, adja meg e-mail címét, hogy szerkesztőnk fel tudja venni Önnel a kapcsolatot!
Ha linket akar ajánlani, kérjük kattintson ide!

Név:
 
E-mail cím:
 
Javaslat:
Biztonsági kód:
 
Mégsem  Elküldés